Ghiduri pentru iubitorii de iute

Top 5 greseli când mănânci sosuri iuti – si cum să le eviti
Top 5 greseli când mănânci sosuri iuti – si cum să le eviti
A mânca sosuri iuți pare simplu: pui câteva picături pe mâncare și gata. Doar că… nu e chiar așa. Mulți fac greșeli care transformă plăcerea într-un mic „incendiu la nivel... Citește mai mult...
De ce un sos iute bun nu trebuie doar să ardă – ci să aibă gust
De ce un sos iute bun nu trebuie doar să ardă – ci să aibă gust
Un sos care „arde” și atât e ca un film de acțiune fără poveste. Te impresionează la început, dar apoi îți dai seama că lipsește ceva. Adevăratul farmec vine din... Citește mai mult...
Cum se face un sos iute artizanal – din grădină în sticlă
Cum se face un sos iute artizanal – din grădină în sticlă
Povestea simplă a unui ardei care a ajuns star. Toată lumea iubește un sos bun, dar nu toată lumea știe câtă muncă și pasiune se ascunde în spatele unei sticle... Citește mai mult...
Sosuri crude sau afumate?
Sosuri crude sau afumate?
Sosurile picante sunt ca oamenii: unele sunt naturale și sincere (crude), altele sunt pline de caracter și experiență (fermentate), iar unele vin cu o poveste intensă și misterioasă (afumate). Dar... Citește mai mult...